Cautare

2460 de rezultate pentru "clasamente liga vi seria 1 etapa 17" (3.52 secunde)
Loganurile, excluse din program Compania Dacia Automobile Pitesti nu a fost inscrisa de AFM pentru continuarea acestui program, aceasta fiind sanctionata pentru neregulile constatate la prima etapa a Programului "Rabla".
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Castigatoare este Opel Corsa, care a reusit de data aceasta sa depaseasca Ford S-Max la o diferenta de 17 puncte. ... La concurs au participat 40 de modele in prima etapa, primele opt dintre acestea, in ordinea punctajului acordat, s-au calificat automat in etapa a doua.
Procedurile impotriva Romaniei vor fi initiate printr-o scrisoare de notificare oficiala transmisa Guvernului, aceasta fiind prima etapa a unui proces care se poate incheia la Curtea Europeana de Justitie, in cazul in care autoritatile romane nu modifica reglementarile.
Cel mai mare importator de autovehicule pe piata autohtona, compania Porsche Romania, a primit o cota de 1.907 masini.
Bancpost a lansat, saptamana trecuta, un program de eficientizare a proceselor din banca, intitulat "Planul Marshall Bancpost", iar prima etapa se numeste "Omaha", la fel ca plaja pe care au debarcat Aliatii in Normandia, in 1944, ni se arata intr-un document al bancii.
Etapa in care se face uz de planul de marketing este cea in care se identifica segmentul de clienti pentru produsele si serviciile pe care firma le pune la dispozitie. ... Important in aceasta etapa este mentinerea contactului permanent cu piata.
etapa de preselectie a candidatilor; etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala; etapa de evaluare a ofertelor finale depuse.
etapa de preselectie a candidatilor; etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala; etapa de evaluare a ofertelor finale depuse.
Costurile totale ale acestui proiect vor atinge 1,1 miliarde euro", potrivit unui comunicat al CEZ Romania.
Prima etapa se refera la elaborare si publicare de brosuri, etapa a II-a se refera la organizarea campaniei de informare "Zilele femeilor Intreprinzator", avand ca tematica asistenta oferita de UE IMM-urilor, competitivitatea acestora si cultura antreprenoriala, iar etapa a III-a vizeaza organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala pe durata a 5 zile, in cadrul a 6 locatii.
In cursul acestei luni, va fi instalata prima turbina din acest proiect, iar la inceputul anului viitor, cand prima etapa va fi gata, va fi livrat primul MWh in sistem.
Turcia si Iranul au semnat miercuri un memorandum, care permite Turciei sa comercializeze gaz iranian, care ar fi suficient pentru umplerea gazoductului Nabucco intr-o prima etapa.
Odata lucrarile terminate, noua sectiune va lega vestul orasului de centru, de la Raul Doamnei la statia Eroilor, unde se face conexiunea cu liniile 1 si 3. ... tronsonul Raul Doamnei - Eroilor 2 in prima etapa de executie si Eroilor 2 - Piata Iancului, in etapa a doua.
Cu gandul la disputa de maine, cu Benfica Lisabona, din optimile Cupei Cupelor, Energia Pandurii Targu Jiu s-a menajat la Timisoara, unde Universitatea Poli Municipal s-a impus lejer, scor 32-28, joc in devans din etapa a 15-a a Ligii Nationale de handbal masculin.
Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro. Acesta a fost titular in meciul pierdut de Cesena la Verona, cu 1-0, in fata formatiei Chievo.
Prima etapa a fost anulata din cauza unui incident nedorit. Unul dintre participanti a imprastiat motorina pe intreg traseul de concurs, ca urmare a unei usoare iesiri in decor, dar in etapa de duminica Mihnea Dutescu a avut o evolutie foarte buna.
etapa I: AS Constructorul 2012 - Dynamik Junior Craiova (ora 10.00), CSJ Stiinta U Craiova - Dynamik Craiova (ora 11.00), etapa a II-a: ... etapa a III-a:
Rezultatele obtinute in aceasta etapa din cupele europene au consolidat locul 15 pe care Romania il ocupa inainte de aceasta saptamana. ... Dupa aceasta etapa, Steaua a adus un punct, la fel ca Astra, in vreme ce egalurile obtinute de Petrolul si Pandurii au adus impreuna un punct.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
google-analytics.com